Welkom op de website van de Oranjevereniging! Vind hier het laatste nieuws, updates & evenementen.

Zaterdag – Bulk Beach Summer Festival

26 augustus

Start festival: 15:00 uur

Zand tussen je tenen, Hawaï-slinger om je nek, zonnebril op je neus en een cocktail in je hand. Op zaterdagmiddag verandert het terrein in het Bulk Beach Summer Festival. We maken er een sfeervolle en relaxte middag van met o.a. een wakeboard simulator, stormbaan ‘sea’ en de grootste zandbak van Genderen. Je hoeft de strandspullen dus nog niet op te ruimen. Pak zonnebrand in, neem een schep en emmer mee voor de kinderen, je badmintonrackets of jeu de boules ballen en let’s meet at Bulk Beach.

Foodtrucks

Proef één van de bijzondere cocktails aan de cocktailbar, ga jij voor Sex on the Bulk, een Pina Colada, een Margarita of een Mojito?

Vanaf 16:00 uur komen de heerlijkste geuren je tegemoet als er een waar foodtruckfestival ontstaat met Van Jappe burgers, pulled chicken wraps, nacho’s, pulled jackfruit wraps, Duitse curryworst, braadworst, broodjes warme beenham en röstireepjes. Natuurlijk is er ook aan kinderen gedacht met een poffertjeskraam.

Als toetje, of gewoon tussendoor, haal je een heerlijk ijsje!

Avondprogramma

Heb je (kleine) kinderen? Zorg dat de oppas ze ophaalt op de Bulk, want jij wilt echt niet weg.

Onze eigen Genderse DJ Rowin draait vanaf 18.00 uur de lekkerste plaatjes aan elkaar om jullie warm te maken voor een heerlijke zwoele dansbare zomeravond. Als de zon begint te zakken, stapt een verrassings-DJ achter de draaitafels om de juiste beach nummers aan elkaar te draaien. Er is een knallend optreden van Duo Kaaigezellig, en daarna feesten we door tot laat in de avond!

Sea you at Bulk Beach!

Hele dag gratis toegang.

  • 26/08/2023
  • 15:00 - 1:00

Bulk

Het grote grasveld in de hoek van de Akkerstraat en de Van der Beekstraat staat al jaar en dag bekend als DE locatie van de Genderse feestweek.

Meer lezen