Welkom op de website van de Oranjevereniging! Vind hier het laatste nieuws, updates & evenementen.

Zaterdag – Code Oranje Festival

24 augustus

Vanaf 10:00 uur: Model- en miniatuurbouwers

Liefhebbers van modelbouw kunnen terecht in de tent deze ochtend. Verschillende verzamelaars en bouwers van miniatuur modellen uit Altena laten hun verzameling zien. Er is ook een grote zandbak en een springkussen voor de kinderen

Vanaf 14:00 uur: Brommer- en solextour

Lees hier alles over deze leuke toertocht. Je kunt dit jaar ook een solex huren!

Vanaf 14:00 uur: Code-Oranje Festival

O-O-O-ORANJE, alles kleurt ORANJE! Ja wij houden van Oranje! Mijn Oranje hart! Deze zomer mag je je voorliefde voor oranje helemaal laten zien. Onze lievelingskleur kruipt waar het niet gaan kan en dus ook op de Bulk! We maken er op zaterdagmiddag een prachtig oranjefeest van.

Er is een grote zandbak, springkussens en attracties, je kunt je laten schminken of een glittertattoo zetten. De Genderse vrijwillige brandweer is aanwezig om hun nieuwste bluswagen te laten zien. Ze zorgen naast alle andere kinder-activiteiten ook voor vertier. Wist jij dat ze nog nieuwe brandweermannen- en vrouwen zoeken?!

Gratis entree
Dresscode: oranje natuurlijk!

Vanaf 16:00 uur: Foodtrucks

Vanaf 16:00 uur komen de heerlijkste geuren je tegemoet als er een waar foodtruckfestival ontstaat met o.a. Bunkert-pizza’s, BBQ, burrito’s (ook vega), pulled pork, nacho’s en pokebowls. Er is ook een poffertjeskraam en natuurlijk zijn er ijsjes!

Heb je (kleine) kinderen? Zorg dat de oppas ze ophaalt op de Bulk, want jij wilt echt niet weg.

Vanaf 20:00 uur: FEEST!

FEEST! is wat je krijgt tijdens een optreden van Feest DJ Bas. Met twee Partyawards op zak behoort hij al jaren tot één van de beste allround feest DJ’s van Nederland. Hij draait verschillende muziekstijlen aan elkaar, zorgt voor de juiste sfeer en interactie. Je ziet en hoort Feest DJ Bas al jaren op de grotere festivals en evenementen in Nederland en het buitenland. En deze zaterdag staat hij in de feesttent in Genderen!

Met knallende gastoptredens van DJ Willem de Jong én Johnny Gold.

Entree | € 5,-, kaarten alleen aan de deur verkrijgbaar.

  • 24/08/2024
  • 10:00 - 20:00

Bulk

Het grote grasveld in de hoek van de Akkerstraat en de Van der Beekstraat staat al jaar en dag bekend als DE locatie van de Genderse feestweek.

Meer lezen