Welkom op de website van de Oranjevereniging! Vind hier het laatste nieuws, updates & evenementen.

Geslaagde Koningsdag

Wat was het een gezellige Koningsdag.
Excelsior startte met het Wilhelmus en raadslid Pim Bouman hees dit jaar de vlag.

Daarna startte de versierde fietsenoptocht en de kinderen hadden weer de mooiste creaties gemaakt. Eenmaal terug op de Bulk brak het zonnetje door en werd er naar hartelust gesprongen op de springkussens. Het nieuwe schminkteam kon aan de bak. Er waren maar weinig kinderen niet geschminkt deze dag!

Bij de zeskamp voor de jeugd werd er fanatiek deel genomen aan alle spellen. En ook de zeskamp voor 16+ was een succes. Er werd niet ingehouden, de deelnemers gingen vol gas over de stormbaan, het parcours en sjouwden zich rot met de lopende A’s en bierkratten. ’s Avonds was er een ouderwetse playbackshow. Sommige teams hadden er enorm veel werk van gemaakt en verbaasden het publiek met prachtige decorstukken, strakke playback-lines en verrassingseffecten.

Ook het bestuur had een verrassingsoptreden voorbereid. We hopen dat er volgend jaar nog meer toffe acts te zien zullen zijn in het Dorpshuis.

We willen afsluiten met een heel groot applaus en compliment voor onze jeugdcommissie die deze dag heeft mogelijk gemaakt. En dank je wel aan alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en het publiek.

Post a comment