Welkom op de website van de Oranjevereniging! Vind hier het laatste nieuws, updates & evenementen.

Uitkomsten enquête

Na de feestweek hebben we een enquête uitgezet om feedback op te halen hoe we de activiteiten volgend jaar nog beter kunnen organiseren. Wat hebben we veel reacties gekregen. In de eerste plaats willen we daarom iedereen bedanken voor de opbouwende feedback en de tips. We gaan daarmee aan de slag bij de planning van volgend jaar.

Vooruitlopend op de jaarvergadering, delen we ook vast graag enkele uitkomsten met jullie.

Op de vraag welke soort activiteiten volgend jaar zeker weer georganiseerd, scoorden alle activiteiten hoger dan 25%.
De top 3:
1. de vrijdagavond (EMPIRE) 91%,
2. Wild en Wijs op woensdag 69%
3. Bulk Beach Summer Festival op zaterdagmiddag 68%

Het gemiddelde cijfer voor orde en netheid was een 8,3.

Het gemiddelde cijfer voor het aanbod van verschillende drankjes was een 7,7. We kregen daarbij ook veel tips wat er volgend jaar nog toegevoegd zou kunnen worden. We nemen dat in overweging met de voorbereidingen.

Over alle losse activiteiten zijn veel leuke en handige tips binnen gekomen waarvoor dank. Over een aantal zaken werd vaker gevraagd en/of geklaagd. We willen op twee punten graag een toelichting geven.

  • Het ontbreken van foodtrucks die wel op het programma stonden, en de wachttijd

Helaas ontvingen wij 5 dagen voor de start van het foodtruckfestival 2 afmeldingen van foodtrucks. Het is algemeen bekend dat Nosjuh getroffen werd door brand, waardoor ze er begrijpelijkerwijs niet bij konden zijn. Een andere foodtruck melde zich af wegens privéomstandigheden. Wij hebben toen last minute een andere foodtruck kunnen vinden en hebben een poffertjeskraam geregeld. Het algehele aanbod, en met name het kinderaanbod was daardoor niet precies wat we voor ogen hadden, en zorgde ook voor lange(re) wachtrijen.

  • De beveiliging op zaterdagavond

Naar aanleiding van verschillende incidenten hebben we uitvoerig contact gehad met het beveiligingsbedrijf. Daarnaast hebben we ook enkele huisgesprekken gevoerd met betrokken jongeren en hun ouders. Verder is er contact met de gemeente en andere verenigingen hoe we hier volgend jaar anders mee om kunnen gaan.

Post a comment