Welkom op de website van de Oranjevereniging! Vind hier het laatste nieuws, updates & evenementen.

De clichés zijn waar: “Vele handen maken licht werk”, en ook “gezelligheid kent geen tijd”. Elk jaar weer merken we dat we met zijn allen ontzettend veel plezier beleven aan de activiteiten. Samen zetten we echt iets leuks neer voor het dorp. We krijgen veel positieve reacties van mensen die zich vaak spontaan aanbieden voor het jaar erop. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom.

Vooral tijdens de zomerfeesten zijn er veel vrijwilligers nodig, maar ook voor de andere activiteiten in het jaar zoals de toneelavond, Koningsdag en de lampionnenoptocht. Je kunt een avondje of middagje helpen met bijvoorbeeld achter de bar staan, meehelpen bij de activiteiten voor de kinderen, meelopen als verkeersbegeleider bij de lampionnenoptocht, opruimen of opbouwen van een activiteit, klaarzetten van stoelen, schoonmaken, de tent mee op- en/of afbouwen, de kramen op- en/of afbouwen, reclameborden van de sponsors ophangen, ……………., …………………., ……………….noem het maar op.

Wanneer wij je benaderen met de vraag of je mee wilt helpen, en het komt dit jaar niet uit, je wilt stoppen of kunt om andere redenen niet helpen, dan is dat geen probleem. Wij zijn prima in staat om een nee te accepteren.

Wellicht heb je belangstelling om de Oranjevereniging te ondersteunen met vrijwilligerswerk, maar word je niet gevraagd of denk je dat je weinig voor ons kunt betekenen. Niets is minder waar!

Dus aarzel niet langer en schrijf je in als vrijwilliger. Je kunt je opgeven als vrijwilliger via de mail van de Oranjevereniging Juliana: info@oranjeverenigingjuliana.nl.