Welkom op de website van de Oranjevereniging! Vind hier het laatste nieuws, updates & evenementen.

Het hele jaar door is de Oranjevereniging Juliana actief met kleine en grote evenementen. Het zomerfeest in augustus is wel het grootste spektakel, maar ook de lampionnenoptocht, de toneelavond en uiteraard Koningsdag zijn hier voorbeelden van. Een enthousiast bestuur en een grote groep vrijwilligers maken dit mogelijk.

We vinden het belangrijk om deze activiteiten voor iedereen toegankelijk en zoveel mogelijk gratis te houden. Maar heb je je wel eens afgevraagd hoe we dit allemaal kunnen betalen? Het lidmaatschap van de leden en de sponsors zijn een belangrijke inkomstenbron. Wanneer we dit niet meer zouden hebben, zou het onmogelijk zijn om de activiteiten gratis toegankelijk te maken. Een andere belangrijke inkomstenbron zijn de consumpties tijdens de evenementen. Met elk drankje steun je de Oranjevereniging.

Je kunt Oranjevereniging Juliana en de zomerfeestweek actief ondersteunen door lid te worden. Een lidmaatschap kost € 7,50 per persoon per jaar. Als je jonger bent dan 16 jaar of ouder dan 65 jaar, ben je gratis lid.

Het zou toch geweldig zijn als alle inwoners van Genderen lid zijn van de Oranjevereniging. Heb jij je al aangemeld?

Klik snel hier om je aan te melden als lid van de vereniging.